Empresa de reparacions a Sabadell

Repara els teus dispositius electrònics a la nostra empresa de Sabadell

Empresa de reparacions a SabadellSe t’ha espatllat el televisor i ja no pots veure el teu programa o sèrie favorita? Doncs això te solució. A Megarcolor reparem els dispositius electrònics que ja no et funcionen. Som una empresa de reparacions a Sabadell amb servei tècnic multimarca especialitzat en televisors a tota la comarca del Vallès Occidental.

Empresa de reparacions a SabadellReparem els teus dispositius electrònics a Sabadell i per completar el nostre servei també et realitzem la instal·lació d’antenes i intercomunicadors. Comptem amb un departament exclusiu per aquesta activitat.

Megarcolor va començar a 1988 i des d’aquesta data ens dediquem a la reparació d’aparells electrònics a Sabadell incorporant les noves tecnologies i mètodes a la nostra tasca. Ens trobem en un continu aprenentatge, per això marquem la diferència amb la nostra qualitat, eficàcia i serietat.

Tornar a gaudir del teu televisor, reproductor de vídeo o equip de música és possible amb Megarcolor. La nostra empresa de reparació de dispositius electrònics a Sabadell i al Vallès amb multitud de facilitats per tu. Si vols, podem desplaçar-nos a la teva llar o negoci per recollir l’aparell que necessites reparar a Barcelona. Demana’ns pressupost per al nostre servei de reparació o instal·lació d’antenes i intercomunicadors i en molt poc temps tindràs a un dels nostres tècnics treballant per tu.

Sol·licita el teu pressupost

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Megarcolor

Avda. Còncordia, 55 - Sabadell, 08206, Barcelona

93 717 98 61

610 202 056