Reparació d’aparells electrònics

Servei de reparació amb garantia de qualitat per als teus aparells electrònics

Reparació d'aparells electrònics

A Megarcolor ens dediquem a la reparació d’aparells electrònics i estem especialitzats a arreglar televisors. Si se t’ha espatllat algun dispositiu o no funciona amb normalitat, deixa-ho a les nostres mans. Els nostres professionals faran que tornin a funcionar com el primer dia per preus únics i en temps rècord.

Per oferir-te el millor servei de reparació d’aparells electrònics, ens mantenim a l’avantguarda pel que fa a les novetats i formació tècnica es refereix. A més, oferim servei tècnic de les marques capdavanteres del sector: Loewe., Toshiba, LG, Philips, Sony, Samsung… entre altres.

Avantatges en el nostre servei de reparació de tota classe d’aparells electrònics.

  • La reparació de tota classe d’aparells electrònics amb Megarcolor disposa d’una garantia de 6 mesos per mà d’obra.
  • Possibilitat de gaudir de la reparació  amb recollida al teu domicili o negoci. Aquest servei comporta una despesa addicional i et recomanem sol·licitar pressupost. Ens desplacem per tot el Vallès i Barcelona.
  • Oferim solucions ràpides i efectives en la reparació d’aparells electrònics. Acudim al lloc que ens indiquis en un temps màxim de 24 hores.

Abans de tirar el teu televisor, equip de música o vídeo i gastar-te els diners en un altre de nou, confia en el nostre servei de reparació d’aparells electrònics i tornar a gaudir d’ell com el primer dia per un preu molt més econòmic. A què esperes per demanar el teu pressupost?

Sol·licita el teu pressupost

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Megarcolor

Avda. Còncordia, 55 - Sabadell, 08206, Barcelona

93 717 98 61

610 202 056